Ako ikada, nekad u dalekoj budućnosti vidite veliki kip psića s izbočenim srcem u sredini, to je Psić sveznalica. A spomenik su digli zahvalni roditelji, među koje se i sami ubrajamo. Do prve godine “spašavao” nas je nebrojeno mnogo puta. U autu, dok smo vozili prema moru. Na prematalici, dok je neutješno plakao. I svaki drugi put.

Psić sveznalica je plišani psić koji u sebi skriva 75 pjesmica, zvukova i fraza. Ima tri razine, između kojih se krećete pritiskom na psićevo stopalo. Same razine su pametno podijeljene pa je tako prva Istraživanje, druga Poticanje i treća Pretvaranja. Svaka razina je naprednije od one prethodne. U prvoj će na pritisak vaša beba dobiti više od 100 riječi, u drugoj će je psić iznenaditi frazama, a treća nudi pjesmice i fraze.

Osim što vaša beba može pritiskati gotovo sve na psiću, i kao reakciju dobiti neku riječ, frazu i sl., nas su najviše zabavljale pjesmice. Čuli smo ih na stotinu puta i toliko dobro utvrdili gradivo, da smo mogli u snu ponoviti raspored. U prvih godinu dana koliko smo se aktivno družili psićem, pokazao se kao dosta korisna i zabavna igračka.

Jedini minus koji ima je što danas sam od sebe ničim izazvan iznenada i usred noći kaže: To je moja ruka ili proizvede kakav drugi zvuk. I to se događa svako malo, pa vadimo bateriju da ga se riješimo. Jedna igračka čija cijena iznosi više od 300 kuna ne bi trebala tako brzo “poludjeti.” No unatoč tome, definitivno ima preporuku.